VIP-träff Boltic

Brunch, mingel och bandy!

Lördagen den 4/2 genomför Ninetech och Boltic en VIP-träff för er regionala företagare som antingen sponsrar Boltic, eller är kunder till oss på Ninetech.
Vi ser fram emot en härlig lördag tillsammans där vi äter och dricker gott, knyter kontakter, pratar en hel del bandy och dessutom får följa Boltic-Västanfors från en av logerna i nya Tingvalla Isstation. För den med mycket energi väntar en ”efterfest” (kl 16)  på vårt kontor. 🙂

Nordeuropas största ishall

Från antingen läktarplats, eller via en av logerna, kan du avnjuta Boltics match mot Västanfors. Helt fritt från vind och nederbörd! 🙂

Ett uppskattat koncept!

Vi har kört detta koncept flera gånger förut, innan en viss pandemi satte stopp. Det har varit ett enormt uppskattat event (då utan tak över Tingvalla) och vi har fått flera omdömen att detta varit ett av de mest minnesvärda idrotts-/företagseventen som man varit på. Så låt oss sikta på en jäkligt trevlig dag tillsammans igen!

 

Hålltider och upplägg för lördag 4:e februari.

 

 • Samling på Ninetechs kontor på Kungsgatan 12, kl 11.30
  Här intar vi brunch, dricker gott, minglar och får ta del av både inför-matchen information och ett quiz med koppling till Boltic.
 • Avresa med chartrad buss till nya Tingvalla Isstation för Allsvensk bandy, kl 13.45
  På arenan har vi en egen loge, men det är givetvis fritt fram att stå på den fina träläktaren. Matchen pågår kl 14.00-15.45
 • Hemfärd och ”efterfest” på Kungsgatan 12, kl 16.
  Vi håller öppet fram till kl. 18, bjuder på ”nattamat” och hoppas få besök av några spelare/ledare från a-laget, som förhoppningsvis kan fira två nya poäng.
 

Anmäl dig + 1

Du är varmt välkommen att anmäla dig + 1 vän/kollega till vårt event.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig. Om du har några frågor, kontakta Jonas Aronsson, VD på Ninetech (0730775611 eller jonas.aronsson@ninetech.com).

Anmälan bandyevent 4/2 2023

 • Skriv namnet på dem som du anmäler. Samt om dessa har ev. önskemål om specialkost.
 • Läs vår integritetspolicy här.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.