Alla bostäder behöver en tomt att stå på

Publicerad 24 april 2018

Som en av nordens ledande bostadsutvecklare lägger Obos stort fokus på att förvärva attraktiva tomter. Dessa blir sedan tillgängliga för dig som planerar att bygga ett hus från Myresjöhus eller Smålandsvillan. Eller så upprättar Obos nyckelfärdiga bostadskoncept på sina tomter.

Alla bostäder behöver en tomt att stå på

Att hitta, förvärva och utveckla en tomt till ett färdigt drömboende är en process som involverar många roller, både internt och externt inom Obos. Därför har Ninetech skapat en plattform som kallas Objektbanken som är navet för all den information och data som är knuten till tomten och det eventuella ”objektet” (bostaden).

Vårt fokus tillsammans med Obos har varit att ta fram en lättadministrerad och skalbar plattform för att hantera alla de objekt som Obos, Smålandsvillan och Myresjöhus vill förmedla till sina kunder. Samt att kunna presentera och marknadsföra dessa objekt i de externa kanaler som Obos vill.  Det är en enorm styrka att Obos både kan erbjuda attraktiva tomter och bostäder. De har verkligen ett helhetskoncept för att förverkliga bostadsdrömmar, säger Helena Bornstedt, projektledare på Ninetech.

Lanseringen av Objektbanken är ytterligare en viktig pusselbit i Obos starka digitala närvaro där kundnyttan alltid är överst på agendan.