Digital Workplace Summit

Publicerad 29 maj 2018

I ett soligt och sommarvarmt Stockholm samlades under förra onsdagen ett flertal företag på hotell Rival för Digital Workplace Summit.

Konferensdagen bjöd på en mängd spännande dragningar där bland annat Google pratade om framtidens arbetsplats medan Microsoft gick in mer på vart den digitala arbetsplatsen är påväg. Konferensen anordnades av Summit & Friends på ändamålsenliga hotell Rival och den lummiga parkkänsla vid Mariatorget var en perfekt inramning en varm dag som denna.

Tillsammans med andra leverantörer var Ninetech på plats och hade en trevlig dag tillsammans med konferensens besökare. Teamet i montern bestod av vår strateg Karl, Anette som är rådgivare och verksamhetskonsult samt Magnus som är arkitekt. I vår monter fick besökarna chansen att diskutera den digitala arbetsplatsen, intranät, konceptarbete samt testa sin digitala mognadsgrad.

Det var värdefullt och kul att träffa och prata med olika organisationer och höra lite kring deras utmaningar, tankar och funderingar. Likaså att utbyta tankar och funderingar med andra verksamma inom området den Digitala Arbetsplatsen, säger Anette, rådgivare & verksamhetskonsult på Ninetech