Digitalt möte med köksexpert från Vedum

Publicerad 5 maj 2020

Nu kan du som letar nytt kök träffa Vedum online för att planera och beställa ditt drömkök. Du kan i lugn och ro ange dina önskemål och får sedan träffa en av Vedums köksexperter på en tid som passar just dig.

 

Digitala kundmöten – viktigare än någonsin för din affär

Vedum Kök & Bad har fantastiska utställningar för dig som vill uppleva deras högkvalitativa köks- och badrumsmiljöer. Där kan du också träffa kunnig personal som hjälper dig hitta rätt kök eller badrum. Men ibland är ett digitalt möte smidigare. Antingen som startpunkt på ditt letande, eller för att hantera hela beställningen. Med Vedums videomöten kan du som letar nytt kök i lugn och ro beskriva dina önskemål, boka en tid som passar för dig, enkelt omboka om så skulle behövas (så klart) och sedan ladda inför ditt spännande möte med en köksexpert från Vedum.

Från Vedums sida kan man med sin videokonsultation nå ut till alla presumtiva kunder i hela landet. Även de som har långt till närmaste fysiska utställning. Vedum har full kontroll över alla bokningar och administrationen kring dessa. Köksexperten kan i lugn och ro ta del av all viktig information som du fyllt i, såsom ritningar, stilar du gillar, val av bänkskiva med mera. Allt för att komma väl förberedd in i mötet med dig.

 

Många kökstillverkare erbjuder onlinemöten, men när du träffar Vedum är det en verklig köksexpert som du får träffa helt kostnadfritt. En erfaren expert som kan besvara alla dina frågor och guida dig rätt genom processen.

 

Flexibel teknisk lösning

Lösningen bakom hela konceptet för Vedums videmöten bygger på tre komponenter.

  • Dels ett skräddarsytt gränssnitt där du gör dina förval och hittar din tid.
  • Dels en bokningsmotor från TimeKit som enkelt integreras med er Office365-miljö (Outlook) för att administrera tider och bokningar.
  • Och slutligen en  videomötesplattform med bra hårdvara (kameror och mikrofon).

Vi har jobbat med det här projektet sedan en tid tillbaka. Att detta sammanfaller med att samhället har digitaliserats i en rasande takt är bara en slump, men visst känns det extra fint att lansera en distanstjänst i dessa tider. Senaste tiden har fler av våra kunder efterfrågat distansmöten. Många har inte möjlighet att besöka våra utställningar av olika skäl – geografiska avstånd, social distansering och tidsbrist. Nu kan de möta oss ändå, säger Anders Franzén, säljchef på Vedum Kök & Bad.

Sugen på nytt kök? Påbörja resan här