Elmia väljer Ninetech som digital partner

Publicerad 19 september 2019

Efter en noggrann urvalsprocess har Elmia AB – ett av Nordens ledande mässföretag – valt Ninetech som ny digital partner. Första steget i samarbetet är att utveckla nya elmia.se.

Vi vill kunna erbjuda en förstklassig upplevelse inför, under och efter en mässa för våra olika målgrupper, inte minst utställare och besökare. Här anser vi att Ninetech har exakt den erfarenhet och expertis som vi söker. De har också starka referenskunder i för oss relevanta branscher som vi fastnade för, säger Lars Persson CIO på Elmia AB.

För Ninetech är detta ytterligare en kund som väljer att basera sin digitala närvaro på EpiServer-plattformen.

Vi är starka inom upplevelseindustrin och har mer än ett decennium av EpiServer-baserade leveranser i ryggen. Vi har många insikter och erfarenheter att luta oss emot samtidigt som vi ser fram emot att också skapa helt nya koncept och lösningar för att möta morgondagens förväntningar på en modern mässarrangör. Det ska bli väldigt kul att arbeta tätt tillsammans med våra vänner på Elmia, säger Ninetechs försäljningschef Fredrik Röstlund.

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. Elmia har funnits sedan 1960-talet och arrangerar i år bland annat Dreamhack Winter, Elmia Wood, Elmia Subcontractor och Röntgenveckan med fler.