Förstärkt partnerskap med Microsoft

Publicerad 3 april 2018

Ninetechs erbjudande kretsar i hög grad kring skräddarsydda lösningar för stora organisationer och företag.  I detta är Microsoft en av Ninetechs viktigaste partners när det handlar om att leverera teknik, ramverk och plattformar som är både skalbara och framtidssäkra.

”Vi har en lång historia som Microsoft Partner och det känns bra att vi förstärker vårt partnerskap ytterligare. Men stabila teknikpartners kan vi lägga all vår kraft på innovation och skräddarsydda lösningar efter kundens behov.” säger Peter Eriksson, senior systemutvecklare på Ninetech och den som koordinerar mycket av dialogen med Microsoft.

Partnerskapet med Microsoft gäller på koncernnivå där det är Ninetech och systerföretaget CloudPro ( specialister på bland annat infrastruktur och drift) som tillsammans besitter bred kunskap om Microsofts tjänser och produkter.

”Det känns jättebra att vi kan samverka mellan bolagen i vår koncern Combined Excellence. Tillsammans är vi väldigt starka.” säger Peter Eriksson.

Vad krävs för Guld-nivå?

Nivån på partnerskapet med Microsoft baseras dels på ett cerifieringskrav från Microsoft, dels på att partnern i fråga levererar ett visst antal lösningar under ett år och därtill kan presentera kundreferenser som kan gå i god för partnerns leveransförmåga.

 

Combined Excellence, via Ninetech och CloudPro, kan tillsammans stoltsera med följande ”medaljer”:

Gold Application Development
Systemutveckling med Visual Studio, kräver utvecklar certifieringar och kundreferenser

Gold Collaboration and Content
Lösningar på Sharepoint, kräver utvecklarcerifieringar och kundrefernser på sharepoint

Gold Cloud Productivity
Affärer på Office 365, kräver Office 365 certifieringar, tillräckliga licensintäkter på Office 365 och kundreferenser på Office 365

Silver Cloud Platform
Affärer på Azure, kräver Azure certifieringar, tillräckliga licensintäkter på Azure och kundreferenser på azure.

Silver Small and Midmarket Cloud Solutions
Affärer på office 365, kräver tillräckliga licensintäkter på Office365 och kundreferenser på Office 365.