Välbesökt mingel i Göteborg

Publicerad 12 juni 2024

I slutet av maj arrangerade Ninetech ett välbesökt näringslivsmingel på World of Volvo i Göteborg. Eventet var ett led i den satsning som Ninetech gör i Göteborgsregionen och uppslutningen tyder på att det finns en stor nyfikenhet kring Ninetechs expertis.

Med Ninetechs partner Optimizely och systerföretag i CombinedX-koncernen som medarrangörer, med vår kund World of Volvo som värd, arrangerades ett inspirerande mingel under vår paroll ”Good Vibes & Great Meetings”

Vi vill arrangera event mot våra målmarknader som skapar en avslappnad atmosfär för alla deltagare. Det gör vi genom att skippa långa företagspresentationer, säljpitchar och visitkorts-jakt. Vi är trygga med att våra gäster hör av sig i framtiden om det var något kring Ninetech som gjorde dem intresserade, säger Björn Johannessen, försäljningschef på Ninetech.

Närmare 100 personer, med ledande befattningar i näringslivet, såg till att skapa en minnesvärd kväll. De fick lyssna på Magnus Wrahme, VD på World of Volvo, som berättade om den resa – fysisk och digital – som gjorts de senaste åren för att bygga ett brand center och eventanläggning i yttersta världsklass.

Ninetech, som nyligen utnämnes till Årets Optimizely-partner i Norden när kunderna fick bestämma, har en tydlig tillväxtstrategi för kommande år.

Det finns en riktigt stor efterfrågan på vår expertis i både Göteborg och Stockholm. Och vi har tydliga ambitioner om att växa snabbt, men med kompromisslöst fokus på kundnöjdhet och medarbetartrivsel under denna resa. Eventet i Göteborg är en del av vår strategi för att möta kunderna och deras nyfikenhet kring våra tjänster, säger Jonas Aronsson, VD på Ninetech

Nästa ort, datum och upplägg för Ninetechs event-koncept ”Good Vibes & Great Meetings” är fortsatt hemligt, men i sinom tid kommer inbjudningar att trilla in i mejlboxen hos ett antal företagsledare i någon annan del av Sverige.