HusmanHagberg väljer Ninetech som ny digitalbyrå

Publicerad 19 maj 2017

Ninetech har fått förtroendet att bli ny partner för HusmanHagbergs digitala närvaro. Samarbetet har nyligen inletts.

HusmanHagberg är vana att driva utveckling av tjänster och var t.ex. först med homestyling och först med tidsbokning av mäklare på nätet. HusmanHagberg kommer fortsätta att använda teknikens hjälp för att förbättra mötet mellan säljare och köpare.

Även om mäklartjänsten är ett gediget, personligt hantverk som utförs av duktiga mäklare, så är de digitala kanalerna den mest affärskritiska vägen till marknaden av blivande köpare och säljare

Mäklarbranschen står inför många utmaningar och det ska bli spännande att få vara med och utveckla HusmanHagberg för att ytterligare stärka deras position på marknaden. HusmanHagberg siktar högt och har stora förväntningar på oss som partner och digital rådgivare. Den utmaningen sporrar oss och det är med stor glädje och stolthet som vi tar oss an uppdraget att tillsammans med dem utmana mäklarbranschen och skapa innovativa digitala tjänster, säger Andreas Blåeldh, VD Ninetech.

Även om mäklartjänsten är ett gediget, personligt hantverk som utförs av duktiga mäklare, så är de digitala kanalerna den mest affärskritiska vägen till marknaden av blivande köpare och säljare. De digitala lösningarna blir också mer komplexa, med många olika system som ska prata med varandra, och då krävs en riktigt vass digitalbyrå. Efter att ha utvärderat flera olika alternativ så framstod valet av Ninetech som självklart, säger Åsa Davidsson, vVD Marknad & Affärsutveckling.

HusmanHagberg har funnits sedan 1997 och är ett av Sveriges ledande och snabbast växande fastighetsmäklarföretag. Företaget expanderar över hela Sverige och har ca 90 kontor och över 350 medarbetare.

Ninetech AB är en digital fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Örebro. Vi erbjuder en stark kombination av affärsutveckling, kreativitet och tekniskt kunnande. Allt för att erbjuda kunder den bästa möjliga lösningen, oavsett om det är inom mobilt, webb, e-handel, integrationer eller affärslösningar. Vi erbjuder även analyser samt strategisk rådgivning med fokus på företags digitala mognadsgrad och digitala transformation: http://www.ninetech.com

För frågor kontakta:

Andreas Blåeldh, VD Ninetech AB
andreas.blaeldh@ninetech.com, 070-782 82 44

Åsa Davidsson, vVD Marknad & Affärsutveckling HusmanHagberg
asa.davidsson@husmanhagberg.se, 070-755 51 07