Mina Sidor-koncept för Elmias utställare

Publicerad 10 oktober 2021

Under hösten 2021 har Elmia kunnat öppna sina portar för fysiska mässor igen. Och lagom till detta lanserar Elmia sitt Mina Sidor-koncept för utställare. Efter att den nya webbplatsen lanserades förra året, med fokus på mässbesökaren, har siktet varit inställt på att underlätta för Elmias alla utställare före, under och efter en mässa. 

Nu tar Elmia mässbesöket in i framtiden med hjälp av Ninetech.  Med ett Mina Sidor-koncept ger Elmia sina utställare all information och alla verktyg som behövs för att kunna planera, genomföra och följa upp sin medverkan på en mässa. Och därmed erbjuda ett ännu större värde genom ett digitalt och fysiskt helhetskoncept.

Känns jättekul att vi nu går in på tredje året av samarbete med Ninetech där vi tillsammans förflyttar Elmia ytterligare framåt i den digitala världen.

Lars Persson, CIO på Elmia


Funktioner som underlättar före, under och efter en mässa

Utställaren kan via Mina Sidor förbereda sin mässa lugnt och strukturerat. Exempel på funktioner som erbjuds är:

  • Boka mäss- och monterprodukter i en webbshop och ha kontroll över all information som presenteras för besökaren.
  • En nytt biljettsystem, med integration mot Tickster, möjliggör att du som utställare via Mina Sidor kan köpa biljetter och andra tjänster.
  • Utställaren kan göra allt detta för alla sina montrar och samarbetspartners på ett och samma ställe, genom en inloggning.
  • Utställaren kan också hantera och administrera all personal som är inblandad.
  • Via en integration mot kommunens parkeringssystem kan utställaren boka sin parkeringsbiljett och inkludera den i sin beställning av hela mässpaketet.
  • Lösningen är mobilanpassad för att öka flexibiliteten för både utställare och besökare. En utställare kan när som helst före och under mässan justera informationen som presenteras digitalt.

Elmias Mina Sidor-koncept kommer fortsätta utvecklas framåt för att ytterligare optimera helhetsupplevelsen för utställare och besökare, samt för att ytterligare stärka Jönköpings position som Sveriges mässtad nummer ett.

Vi ser fram emot att skapa ännu fler affärsmöjligheter för våra kunder och våra kunders besökare. Vi bygger redan nu för framtidens mässor.

Filip Holgersson, Projekt- & webbansvarig på Elmia