Morakniv vässar sin produkt­information

Morakniv väljer Ninetech som digital partner för att ta sin produktinformation till nästa nivå. Partnerskapet befäster Ninetechs position som en av Sveriges ledande aktörer inom PIM – product information management.

Vi har förmånen att arbeta långsiktigt som digital partner med starka varumärken inom en rad branscher. Det är hedrande att ett anrikt företag som Morakniv nu väljer Ninetech. Häftigt att Morakniv har en historia som spänner över tre sekel. Jag hoppas att detta är starten på ett långt och framgångsrikt samarbete, säger Fredrik Röstlund, försäljningschef på Ninetech.

 

”Bra produktinformation spelar en huvudroll i verktygsbranschen”

Allt fler ledande företag väljer att tidigt fokusera på just PIM för att därefter kunna optimera sin försäljning och marknadsföring i både analoga och digitala kanaler. Ninetechs uppdrag består i korthet av att i nära samarbete med Morakniv se över hur all produktinformation struktureras och att därefter införa ett nytt PIM-system.

Min känsla är att hela verktygsbranschen och flera andra branscher med den genomgår en integrationsfas där produktinformationen spelar en huvudroll. Med Moraknivs expertis om sina produkter och våra erfarenheter inom PIM så har vi alla möjligheter att bli framgångsrika tillsammans, säger Magnus Odell, PIM-expert på Ninetech.

Marianne Danielsson Key account manager +46706107672 marianne.danielsson@ninetech.com
Vill du prata PIM med oss?

Hör av dig så bokar vi ett kravlöst möte

Fler kontakter