Ninetech på HotSpot-mässan

Publicerad 6 februari 2019

Onsdagen den 13 februari slår en av årets mest uppskattade och inflytelserika mässor i Värmland upp dörrarna, nämligen HotSpot på Karlstads universitet. Självklart befinner sig Ninetech på plats. Helena Bornstedt berättar varför Ninetechs monter är värd ett besök.

Varför är Ninetech på plats?

”Det är bra plattform för oss att få visa vilka vi är, men också en plats där vi alltid träffar många intressanta människor. Man kan tro att vi bara skulle stå på Ingenjörsdagen men vi söker även drivna personer utanför ramen av en IT-bakgrund. Hos oss arbetar alla möjliga personer inom marknad, ekonomi, projektledning, försäljning med flera.”

Var hittar man Ninetech på mässan?

”I monter E08 på övre plan, precis i början vid Café Gläntan på Karlstads universitet. Vi kommer stå där tillsammans med några systerföretag i vår koncern Combined Excellence.”

Varför ska man stanna till vid Ninetechs monter?

”Om man är nyfiken på ett innovativt bolag med en fantastisk arbetskultur. Det är alltid mycket på gång och alla på Ninetech tänker alltid nytt och framåt.”

Vad är ert syfte till att vara på plats?

”Vi vill attrahera studenter och visa upp oss och berätta vad just vi är bra på. Vi växer och är alltid intresserade av nytt driftigt folk. Vi är intresserade och vill hjälpa till med allt från rekrytering, praktik och också samarbeten med studenter om det är någon som skall skriva ett spännande examensarbete och vill ha underlag för det.”

Vem kontaktar jag om jag vill veta mer om Ninetech som praktik- eller arbetsplats?

På vår webbsida lägger vi kontinuerligt upp vilka lediga tjänster vi har ute men vi är alltid intresserade av nytt och driftigt folk så man kan alltid skicka en spontanansökan.