Ninetech ska växa och rekryterar Åsa Holmström till ny VD

Ninetech
Publicerad 27 oktober 2017

Ninetech är, tillsammans med ägarbolaget Combined Excellence, på en omfattande förändringsresa. Som ett led i den utvecklingen tillträder Åsa Holmström, med över 20 års erfarenhet från ledande roller inom konsultverksamheter med fokus på IT, tjänsteutveckling och komplexa digitala lösningar. Hon kommer närmast från rollen som VD på RemoteX Technologies.

Det känns mycket bra att kunna presentera Åsa som VD för att leda Ninetech AB framåt. Förutom den seniora ledarerfarenheten och relevant kompetensen inom vårt område har Åsa erfarenhet från såväl entreprenöriella bolag, ägarledda företag och internationella verksamheter. I den expansiva fas vi befinner oss i kommer Åsa vara ett starkt tillskott till bolaget både avseende vår strategi och hur vi fortsätter utveckla verksamhet framåt, säger Annika Söderberg, Styrelseordförande.

Ninetech imponerar med värdehöjande digitala projekt hos ett antal större namnstarka kunder, samt har både bred och djup kompetens bland medarbetare. Det är inspirerande att få använda dessa framgångar för att vidareutveckla och marknadsföra bolaget genom att vässa vårt erbjudande både för befintliga och nya kunder, samt att säkerställa att vi fortsätter att attrahera vassa talanger, säger Åsa Holmström.

Som ett led i detta ser vi ett behov av att stärka kundbearbetningen och utser därmed Christoffer Nilsson, nu tf VD, till Vice VD och försäljningschef. Åsa tillträder som VD 1:a januari 2018 och Christoffer Nilsson fortsätter som tf VD till dess och tillträder sedan rollen som Vice VD och Försäljningschef.


För mer information vänligen kontakta:

Annika Söderberg, Styrelseordförande Ninetech AB, +46 73 533 73 30, annika@flyttaberg.se

Åsa Holmström, +46 70 853 83 83, asa.holmstrom@ninetech.com


Ninetech AB är en prisbelönt digital fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Örebro. Ninetech erbjuder en unik kombination av kreativitet, tekniskt kunnande och nyskapande affärstänk. Allt för att erbjuda den bästa möjliga lösningen, oavsett om det är inom mobilt, webb, e-handel, integrationer eller affärslösningar. Ninetech AB omsätter ca 100 Mkr och ingår i Combined Excellence-koncernen.

Combined Excellence AB är en koncern med fokus på förvärv av – samt skapandet av samarbetssynergier för – spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. Koncernen, med sina verksamhetsbolag Ninetech AB, Netgain AB, CloudPro AB, Sitedirect AB samt two AB omsätter ca 200 Mkr med en snabb tillväxttakt. Koncernen äger också intressen i bolag som Smartsourcing AB och beebyte AB. Läs mer på http://www.combinedexcellence.com