Ninetech+Voyado=sant

Publicerad 14 maj 2020

Ninetech tar in ytterligare en ledande plattform i sitt strategiska erbjudande kring digitalisering. Utöver Microsoft Azure, Episerver DXC och Inriver PIM är nu Voyado en del av Ninetechs helhetserbjudande för att skapa skräddarsydda digitala kundupplevelser.

Vi har tittat på Voyado under en längre tid och är imponerade av deras plattform. Vi ser hur Voyado-plattformen, men sin snabba time to market och vassa funktioner inom marketing automation kompletterar vårt helhetserbjudande, säger Jonas Aronsson VD på Ninetech.

Ninetechs styrka är att skapa helt skräddarsydda och kundunika lösningar som driver kundens försäljning och skapar mervärden för slutkunden, men med ambitionen att det kundunika alltid skapas på toppen av ledande plattformar som har funktionalitet ”out of the box”.

 

Voyado: ”Vi blev direkt imponerade av Ninetech”

 

Från Voyados sida ser man positivt på att få in Ninetech som partner.

Vi blev direkt imponerade av Ninetechs inställning till långsiktighet och förmågan att få vara leverantör av digitala lösningar under så många år hos sina kunder. Ninetechs färdigheter i att skapa kraftfulla skräddarsydda lösningar i kombination med Voyados funktionalitet kommer att ge retailers och pure players spännande möjligheter. Tillsammans kan vi erbjuda det bästa från Voyado och deras erfarenheter kommer kunna hjälpa gemensamma kunder till nya nivåer, säger Anders Ingendoh, Partner Manager på Voyado.