Ny webbplats till CombinedX

Publicerad 10 februari 2021

Ninetech fick uppdraget att designa och utveckla CombinedX.com, som en del av lanseringen av varumärket, i nära samarbete med koncernchefen Jörgen Qwist och Axel Isberg, inhyrd Creative director för projektet. Kravbilden var att både leverera en visuellt särskiljande men intuitiv användarupplevelse samtidigt som det ställdes höga krav på prestanda och säkerhet.

Det har varit ett väldigt kul projekt där det konstnärliga och nytänkande möter all best practise som finns kring UX, webbdesign och systemutveckling. Vår projektgrupp har haft ett väldigt bra samarbete med CombinedX och vi älskar att ambitionsnivån varit så hög, säger Helena Bornstedt, projektledare på Ninetech.


”Väldigt stolta och vill berätta det”

CombinedX hette tidigare Combined Excellence. Re-brandingen är starten på en tydligare positionering av koncernen.

Vi är digitaliseringskonsulter, med ett antal specialistbolag i familjen och nu ska vi berätta vad vi vill göra för våra kunder. Marknaden efterfrågar specialistkompetens, och det är det vi går till val på, säger Jörgen Qwist i en intervju i Computer Sweden.

Det kan ju låta övermodigt, men vi är en kunskapspartner till många av Sveriges största företag och organisationer, både i privat och offentlig sektor. Det är vi väldigt stolta över och nu vill vi berätta det för marknaden, säger Jörgen Qwist.