Skanska drömmer stort med Ninetech

Publicerad 2 juli 2018

Skanska: ”Vi ser mycket fram emot detta”

Efter en vår där Skanska till en början hade 21 företag på sin inbjudningslista så återstår nu fem utvalda leverantörer, där Ninetech är en av dessa. Så här skriver Skanska om projektet:

”Dream Big är projektet där vi drömmer stort och fokuserar på att skapa morgondagens plattform för vårt framtida ledningssystem. I maj bjöd vi in 21 internationella och svenska bolag till en design sprint för att tillsammans ta fram idéer på en framtida plattform. I nästa vecka fortsätter arbetet med att utveckla prototyper tillsammans med fem av bolagen: Avalon Solutions, Ninetech, Jayway, Salesforce och Infozone/Decerno. Vi ser mycket fram emot detta!”

Ninetechs expertis inom Gamification

Ninetechs omfattande erfarenhet inom gamification, bland annat från MySkiStar, var en av anledningarna till att Ninetech bjöds in att tävla om detta uppdrag. Och det är nu en av de främsta anledningarna till att vi får chansen att arbeta med Skanska.

Vår kunskap inom gamification – eller motification som vi också kallar det – är verkligen en styrka. Jag upplever inte att något av de andra bolagen som medverkade i pitchen hade samma erfarenhet som oss inom detta område. Därför känns det kul att vi får ta en drivande roll i konceptutvecklingen framöver, säger Fredrik Röstlund, kundansvarig på Ninetech.

Designprotoyp

Anders Tufvesson, digital strateg på Ninetech med särskild inriktning mot just motification, ser fram emot arbetet som nu ska kicka igång tillsammans med Skanska.

Vi har fått ansvaret att ta fram en prototyp för ett motificationupplägg som ska stötta Skanskas digital resa och deras arbete med att utveckla digitala plattformar som stöttar deras arbetssätt. Det ska bli riktigt kul att få hjälpa Skanska, säger Anders Tufvesson, digital strateg på Ninetech.

Anders Tufvesson Strateg +46705516606 anders.tufvesson@ninetech.com
Vill du veta mer om hur vi jobbar med gamification?

Kontakta Anders eller läs mer under expertis

Mer om gamification och lojalitetsplattformar