skistar.com – Bästa turismsajt 2019!

Ninetech och SkiStar har byggt turismbranschens bästa sajt, enligt IDG.
Publicerad 7 mars 2019

Skistar forsätter att vinna utmärkelser för sin digitala närvaro. IDG utsåg i veckan SkiStar till bästa aktör inom segmentet ”turism” tack vare sina fortsatta satsningar på Skistar.com och den nya appen. Ninetech har i vanlig ordning varit med på ett hörn.

Ninetech och SkiStar har samarbetat i över ett decennium för att driva SkiStars ledande position inom alpin skidturism framåt. Idag är SkiStar ledande i Nordeuropa. Mycket tack vare sin offensiva syn på digitaliserings roll för att skapa en stark kundupplevelse och affärsnytta.

 

Jag är superglad och stolt över att vi haft så många framgångsrika år tillsammans. Vi och SkiStar gillar verkligen varandra. Och så jag glad för att alla grymma personer på SkiStar får uppskattning av branschen och ett kvitto från IDG:s jury att vi gör bra saker tillsammans, säger Jonas Aronsson som är kundansvarig på Ninetech gentemot SkiStar.

En ”imponerande satsning”, enligt IDG

Så här motiverar IDG att SkiStar anses vara bäst i klassen, före aktörer som Liseberg och Universeum.

Årets vinnare i kategorin turism blir Skistar som gjort en imponerande satsning på både sajt och app under 2018. Hemsidan ger mycket fjällkänsla och har uppdaterats med ett köpflöde som är anpassat efter besökaren. Här är det enkelt att planera och boka upp allting för den kommande skidsemestern med vännerna eller familjen.

 

Jonas Aronsson VD/ CEO +46730775611 jonas.aronsson@ninetech.com
Vill du också ha en branschledande digital närvaro?

Hör av dig till oss så inleder vi en kravlös diskussion.

Fler kontakter