Skräddarsy din diskbänk med Intra Designstudio

Publicerad 19 april 2017

Nu lanserar Intra sin nya Designstudio. En plattform för dig som vill skräddarsy din diskbänk. Redan 2011 lanserades första generationens Designstudio, vilken blev en föregångare i branschen. Då hette ramverket Adobe Flash. Det är nu ersatt med HTML5, AngularJS och en skräddarsydd backend-lösning i .NET.

Intra är kända för sin högkvalitativa design och produkter i rostfritt stål. Kunskapen om tillverkningen av rostfria produkter kommer ur en rad innovationer under årtionden. Intra har idag ca 300 anställda och en omsättning på 300 miljoner NOK. 2007 blev Intra en del av Teka Industrial som opererar i 125 länder.

Många valmöjligheter

Intras så kallade Designstudio erbjuder dig som kund en möjlighet att skräddarsy din diskbänk genom en rad olika steg. Allt ifrån att välja mått och kanter till exakt placering av diskho, uttag för blandare med mera. Dessutom finns ett antal tillbehör att välja till.

Detta är ännu en helt skräddarsydd produktkonfigurator som vi på Ninetech har levererat. Det är alltid en intressant utmaning att få till en så användarvänlig konfigurationsprocess som möjligt. Med massor av obligatoriska steg och val som användaren måste göra så handlar mycket om att få till ett bra flöde genom hela processen, säger Mattias Norell, systemutvecklare på Ninetech.

Intras designstudio riktar sig både till företagskunder och privatpersoner. Självklart kan du som användare skriva ut din kompletta specifikation och ta med till en återförsäljare. Eller skicka in en offertförfrågan.

Testa Intras Designstudio på www.intradesignstudio.com