Smålandsvillan.se kan vinna Episerver Awards

Publicerad 2 maj 2018

Smålandsvillan.se är en av tre finalister i kategorin ”Bästa leadsgenererande webbplats” på Episerver Web Awards 2018. Webbplatsen lanserades för ett drygt år sedan, tillsammans med Myresjohus.se och Obos.se, som alla utgår från samma tekniska ramverk och CMS-plattformen Episerver. Smålandsvillan har dessutom sin mycket populära ”bygg ditt eget hus”-plattform kallad Husbyggaren som en förlängd del av webbplatsen.

 

”Smålandsvillan förtjänar att uppmärksammas”

Finalplatsen i kategorin Bästa leadsgenererande webbplats är Ninetechs första nominering på Episerver Web Awards sedan vinsten och hederpriset med SkiStar respektive Humana.

Vi har hittat ett nära och prestigelöst sätt att arbeta med digitalisering. Det viktigaste är att leverera resultat åt Smålandsvillan och att vårt samarbete med dem fortsätter att präglas av energi och målmedvetenhet. Vi har hittat ett nära och prestigelöst sätt att arbeta med digitalisering. Att Smålandsvillan nu också får detta erkännande via Episerver Web Awards är en trevlig bonus. Alla bra saker som de gör online förtjänar verkligen att uppmärksammas. För mig är de en solklar vinnare, säger Jonas Aronsson, kundansvarig på Ninetech.

 

Se alla finalister och lägg din röst.