Stark tillväxt och flera rekryteringar

Publicerad 11 september 2017

Både Ninetech och vår koncern Combined Excellence redovisade ett mycket starkt verksamhetsår 2016/17. Den positiva trenden från i våras håller i sig.

Det finns en stor efterfrågan på våra tjänster och den spetskompetens som vi besitter. Nästan alla våra större kunder ökar takten i sin digitalisering just nu och därtill har vi fått in helt nya kunder, säger tf VD Christoffer Nilsson.

Vi hart väldigt fina kunder som alla löpande genererar riktigt starka referenscase för oss. Vi är ödmjuka inför det faktum att kundnöjdhet är en färskvara och att vi måste fortsätta leverera högsta kvalitet i alla projekt varje dag. Men med alla fantastiska kollegor på Ninetech så känner jag mig trygg med att vi kommer bibehålla vår höga kundnöjdhet, fortsätter Christoffer Nilsson

Snabb rekryteringstakt

Som en naturlig konsekvens av den starka tillväxten så behöver Ninetech nyrekrytera. Bara under augusti klev fem nya kollegor in på Ninetech och en handfull till är på väg in under hösten. Det handlar om både Key Account Managers, projektledare, Art Directorns, UX-experter, systemutvecklare och lösningsarkitekter för att möta den starka efterfrågan.

”Det är människorna på Ninetech som skapar förutsättningar för tillväxt”

Det är härligt att vi lyckas attrahera så många vassa nya kollegor med tanke på hur het arbetsmarknaden inom vår bransch är. I Karlstad är vi välkända medan vi på övriga orter är lite av en dark horse. Men vi märker att vi står oss starkt i konkurrensen. I Stockholm, som exempel, växer vi väldigt snabbt just nu tack vare fina rekryteringar. Att fortsätta utvecklas som arbetsgivare är lika viktigt som att fortsätta vara framgångsrika ute på marknaden. Det är människorna på Ninetech som skapar förutsättningarna för både tillväxt, lönsamhet och nöjda kunder, säger Christoffer Nilsson.