Välkommen Martin!

Publicerad 8 januari 2021

Vi hälsar Martin Nilstomt välkommen som förste nya Ninetech:are ombord 2021. Martin är systemutvecklare, bland annat inriktad mot EpiServer CMS. Han är ett välkommet och viktigt tillskott in i vår familj detta 2021 som innehåller massor av spännande projekt.

Martin kommer närmast från KnowIT i Karlstad där han arbetat med utveckling och förvaltning.

Jättekul att Martin valde att börja hos oss. Han kommer få vara med på en kul resa detta år när vi står inför massor av nya projekt med kunder som vill ligga i framkant. Vi känner att Martin som person passar perfekt in i vår gemenskap och han har helt rätt egenskaper som konsult och systemutvecklare, säger Jonas Aronsson VD på Ninetech.

Tjänstebaserad arkitektur

Vår syn på systemarkitektur och utveckling är inspirerad av ”micro service”-filosofin. Välj en arkitektur som består av tydliga tjänster som knyts ihop till en fungerande helhet. Det skapar flexibilitet, skalbarhet och underlättar resan mot cloud, för de som vill dit.

Karriär

Hitta dina nya vänner och gör karriär bland spännande uppdrag och starka skandinaviska varumärken. För att leverera digitala upplevelser söker vi alltid nya personer till vår familj. Kanske är vi din nästa arbetsplats?