Vi välkomnar Malin ombord

Publicerad 28 oktober 2020

På måndag kliver Malin Andersson in i gänget på Ninetech i rollen som utvecklare, med fokus på bland annat Javascript och React. Hon är den första av flera klara rekryteringar inför ett spännande 2021 där vi ser stor utvecklings- och tillväxtpotential för vår affär, inte minst kopplad mot vår expertis och starka position inom Azure, Dynamics 365 och InRiver PMC.

Jag heter Malin Andersson och är 30 år gammal. Jag har utbildat mig genom Tjejer kodar/Technigo som är en bootcamp-kurs där man under en intensiv period lär sig programmera. Under bootcampet lärde jag mig inte bara massvis om HTML, CSS, Javascript och React, jag lärde mig också att jag älskar att koda!

Det som är allra roligast med att programmera är att man alltid lär sig nya saker, att man får klura på problem som uppstår och hitta nya spännande lösningar. Förutom att sitta vid datorn på fritiden så gillar jag att sitta framför tv:n. Om jag inte tittar på någon serie så spelar jag gärna tv-spel.

Det som lockade mig till Ninetech var möjligheten att få ta del av många olika typer av projekt, men också att få möjligheten att själv få påverka arbetssättet och de tekniker som används. Både under min intervju och under mitt första besök på kontoret fick jag en väldigt bra känsla för Ninetech och det ska bli otroligt roligt att kliva ombord. Jag ser fram emot alla nya utmaningar och att få lära känna mina nya kollegor, säger Malin