Ninetechs integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss på Ninetech. Syftet med informationen i denna policy är att du ska kunna känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter när du är i kontakt med oss.

När du ansöker om jobb hos oss

När du söker jobb hos oss kommer vi att behöva behandla dina personuppgifter för att kunna hantera din ansökan, avgöra om du är en lämplig kandidat och ta kontakt med dig för eventuella frågor eller bokning av intervju. Genom att skicka in din ansökan samtycker du till sådan behandling av dina personuppgifter. Vilka uppgifter vi behandlar beror på vad du skickar in till oss, men i regel handlar det om namn, adress, e-postadress, telefonnummer, personnummer samt uppgifter om meriter och annat innehåll i CV och/eller personligt brev. Du kan ta tillbaka ditt samtycke ända fram till det är dags att skriva ett eventuellt anställningsavtal eller fram till att din ansökan avslås, men det påverkar inte den behandling vi redan hunnit utföra.

Om du nekas anställning sparas dina ansökningshandlingar i två år för att kunna uppfylla diskrimineringslagens krav. Om vi väljer att inte gå vidare med din ansökan för att vi inte behöver anställa för tillfället, sparas dina handlingar i två år såvida du inte begär att de ska raderas.

  • Dina personuppgifter lämnas inte ut till någon utanför Ninetech innan anställning.

När du kommunicerar med oss på sociala medier

Vi är aktiva på sociala medier såsom LinkedIn och Instagram. Om du som privatperson väljer att publicera innehåll, exempelvis ett inlägg eller en kommentar, på någon av våra publika sidor samtycker du till att vi behandlar de personuppgifter som du publicerar. Vi gör detta i syfte att kunna marknadsföra oss och kommunicera med de personer som tar kontakt med oss för att ställa frågor eller föra diskussioner. Förutom att dina personuppgifter lagras i den tjänst du publicerat dem behandlar vi dem även genom att läsa, eventuellt besvara och så småningom radera dem. Du kan ta tillbaka ditt samtycke när som helst genom att själv radera det du publicerat. En gång per år går vi tillbaka och raderar allt innehåll från det näst senaste året.

Kom ihåg att du genom att publicera innehåll på en av våra publika sidor även lämnar de uppgifter du publicerar till leverantören av den sociala tjänsten. Ninetech har ingen kontroll över vad dessa leverantörer gör med dina uppgifter, utan det regleras helt av deras egna villkor för respektive tjänst.

När du skickar e-post till oss

Inkommande e-post innehåller i regel personuppgifter. Om du skickar e-post till oss kommer vi att behandla dina personuppgifter genom att läsa, lagra och hantera ditt meddelande samt genom att i förekommande fall föra det vidare till rätt mottagare inom Ninetech. De personuppgifter som behandlas av oss i detta syfte är desamma som de du anger i ditt meddelande. Vanliga exempel på personuppgifter som inkommer till oss på detta sätt är namn, e-postadress, telefonnummer och befattning.

Den lagliga grunden för denna behandling är en utförd intresseavvägning, där vi har gjort bedömningen att vårt (och ditt) intresse av att e-postmeddelandet hanteras och besvaras väger tillräckligt tungt för att rättfärdiga behandlingen av dina personuppgifter. Så länge ditt meddelande inte övergått till att omfattas av ett ärende med en annan laglig grund har du en rätt att invända mot fortsatt behandling. Då kommer vi att radera alla meddelanden innehållande dina personuppgifter, såvida vi inte har en skyldighet att spara ett eller flera av dem enligt lag eller det finns någon annan berättigad anledning att spara dina meddelanden.

Efter att kommunikationen/ärendet har avslutats kommer vi, beroende på innehållet i ditt e-postmeddelande, antingen radera eller anonymisera meddelandet.

Fundera en extra gång innan du nämner någon annan person i ett e-postmeddelande till oss. Även sådana personuppgifter behandlas med stöd av en intresseavvägning, men det kan vara svårt eller till och med omöjligt för oss att informera individen om att dennes personuppgifter behandlas i detta fall. Ta hand om dina medmänniskor och nämn endast andra personer än dig själv om du anser att det är nödvändigt.

Dina rättigheter

Du har enligt dataskyddsförordningen rätt att få ett utdrag av de personuppgifter som vi behandlar om dig samt information om hur vi behandlar dem, under förutsättning att du kan bevisa din identitet. Vad gäller jobbansökan kan du även få ut dina personuppgifter i ett maskinläsbart och allmänt använt format.

Du har även rätt att begära rättelse eller komplettering av de personuppgifter som vi behandlar om dig. Under tiden vi kontrollerar om uppgifterna är korrekta kan du begära att behandlingen av dina personuppgifter begränsas, vilket innebär att de endast får lagras av oss tills vidare.

Om du anser att vår behandling av dina personuppgifter är olaglig eller inte sker på ett korrekt sätt har du en rätt att inge ett klagomål till Datainspektionen.

Kontakt

  • Personuppgiftsansvarig för alla ovanstående behandlingar är Ninetech AB, org.nr. 556471-8822, Kungsgatan 12, 652 24 Karlstad.
  • Om du har frågor om vår behandling av dina personuppgifter, hör av dig till Rickard Nilsson.
Address Book Address Card adjust Alarm Clock align-center align-justify align-left align-right Allergies ambulance American Sign Language Interpreting Anchor Angle Double Down Angle Double Left Angle Double Right Angle Double Up angle-down angle-left angle-right angle-up Archive Alternate Arrow Circle Down Alternate Arrow Circle Left Alternate Arrow Circle Right Alternate Arrow Circle Up Alternate Arrow Down Alternate Arrow from Bottom Alternate Arrow from Left Alternate Arrow from Right Alternate Arrow from Top Alternate Arrow Left Alternate Arrow Right Alternate Arrow Square Down Alternate Arrow Square Left Alternate Arrow Square Right Alternate Arrow Square Up Alternate Arrow to Bottom Alternate Arrow to Left Alternate Arrow to Right Alternate Arrow to Top Alternate Arrow Up Arrow Circle Down Arrow Circle Left Arrow Circle Right Arrow Circle Up arrow-down Arrow from Bottom Arrow from Left Arrow from Right Arrow from Top arrow-left arrow-right Arrow Square Down Arrow Square Left Arrow Square Right Arrow Square Up Arrow to Bottom Arrow to Left Arrow to Right Arrow to Top arrow-up Arrows Alternate Arrows Alternate Arrows Horizontal Alternate Arrows Vertical Arrows Horizontal Arrows Vertical Assistive Listening Systems asterisk At Audio Description backward Badge Check Badge Balance Scale ban Band-Aid barcode Barcode Alternate Barcode Read Barcode Scan Bars Baseball Baseball Ball Basketball Ball Basketball Hoop Bath Battery Bolt Battery Empty Battery Full Battery 1/2 Full Battery 1/4 Full Battery Slash Battery 3/4 Full Bed beer bell Bell Slash Bicycle Binoculars Birthday Cake Blind bold Lightning Bolt Bomb book bookmark Bowling Ball Bowling Pins Box Box Check Boxes Boxing Glove Braille Briefcase Medical Briefcase Browser Bug Building bullhorn Bullseye Burn Bus Calculator Calendar Alternate Calendar Calendar Check Calendar Edit Calendar Exclamation Calendar Minus Calendar Plus Calendar Times camera Alternate Camera Retro Camera Capsules Car Caret Circle Down Caret Circle Left Caret Circle Right Caret Circle Up Caret Down Caret Left Caret Right Caret Square Down Caret Square Left Caret Square Right Caret Square Up Caret Up Shopping Cart Arrow Down Add to Shopping Cart certificate Area Chart Bar Chart Line Chart Pie Chart Check Check Circle Check Square Chess Chess Bishop Alternate Chess Bishop Chess Board Chess Clock Alternate Chess Clock Chess King Alternate Chess King Chess Knight Alternate Chess Knight Chess Pawn Alternate Chess Pawn Chess Queen Alternate Chess Queen Chess Rook Alternate Chess Rook Chevron Circle Down Chevron Circle Left Chevron Circle Right Chevron Circle Up Chevron Double Down Chevron Double Left Chevron Double Right Chevron Double Up chevron-down chevron-left chevron-right Chevron Square Down Chevron Square Left Chevron Square Right Chevron Square Up chevron-up Child Circle Circle Notched Clipboard Clipboard Check Clipboard List Clock Clone Closed Captioning Cloud Cloud Download Cloud Download Alternate Cloud Upload Cloud Upload Alternate Club Code Code Branch Code Commit Code Merge Coffee cog cogs Columns comment Alternate Comment comments Compass Compress Alternate Compress Compress Wide Conveyor Belt Conveyor Belt Alternate Copy Copyright Credit Card Credit Card Blank Credit Card Front Cricket crop Crosshairs Cube Cubes Curling Cut Database Deaf Desktop Alternate Desktop Diagnoses Diamond DNA Dollar Sign Dolly Dolly Empty Dolly Flatbed Dolly Flatbed Alternate Dolly Flatbed-empty Dot Circle Download Dumbbell Edit eject Horizontal Ellipsis Alternate Horizontal Ellipsis Vertical Ellipsis Alternate Vertical Ellipsis Envelope Envelope Open Envelope Square eraser Euro Sign Exchange Alternate Exchange exclamation Exclamation Circle Exclamation Square Exclamation Triangle Expand Alternate Expand Expand Arrows Alternate Expand Arrows Expand Wide External Link Alternate External Link External Link Square Alternate External Link Square Eye Eye Dropper Eye Slash fast-backward fast-forward Fax Female Field Hockey fighter-jet File Alternate File Archive File Audio File Check File Code File Edit File Excel File Exclamation File Image File Medical File Medical File Alternate Minus File PDF File Plus File Powerpoint File Times File Video File Word File Film Alternate Film Filter fire fire-extinguisher First Aid flag flag-checkered Flask Folder Folder Open font Football Ball Football Helmet Forklift forward Frown Futbol Gamepad Gavel Gem Genderless gift Martini Glass Globe Golf Ball Golf Club Graduation Cap H Square H1 Heading H2 Heading H3 Heading Hand Holding Box Lizard (Hand) Paper (Hand) Peace (Hand) Hand Pointing Down Hand Pointing Left Hand Pointing Right Hand Pointing Up Pointer (Hand) Hand Receiving Rock (Hand) Scissors (Hand) Spock (Hand) Handshake Hashtag HDD heading headphones Heart Heartbeat Hexagon History Hockey Puck Hockey Sticks home hospital Hospital Alternate Hospital Symbol Hourglass Hourglass End Hourglass Half Hourglass Start I Beam Cursor Identification Badge Identification Card Identification Card Alternate Image Images inbox Inbox In Inbox Out Indent Industry Alternate Industry Info Info Circle Info Square Inventory italic Jack-o'-lantern key Keyboard Language Laptop leaf Lemon Level Down Level Down Alternate Level Up Level Up Alternate Life Ring Lightbulb Link Turkish Lira Sign List List Alternate list-ol list-ul location-arrow lock Alternate Lock Lock Open Alternate Lock Open Alternate Long Arrow Down Alternate Long Arrow Left Alternate Long Arrow Right Alternate Long Arrow Up Long Arrow Down Long Arrow Left Long Arrow Right Long Arrow Up Low Vision Luchador magic magnet Male Map map-marker Map Marker Alternate Map Pin Map Signs Mars Mars Double Mars Stroke Mars Stroke Horizontal Mars Stroke Vertical medkit Meh Mercury Microchip microphone Alternate Microphone Microphone Slash minus Minus Circle Minus Hexagon Minus Octagon Minus Square Mobile Phone Alternate Mobile Mobile Android Alternate Mobile Android Money Bill Money Bill Alternate Moon Motorcycle Mouse Pointer Music Neuter Newspaper Medical Notes Object Group Object Ungroup Octagon Outdent Paint Brush Pallet Pallet Alternate Paper Plane Paperclip paragraph Paste pause Pause Circle Paw Pen Alternate Pen Pen Square pencil Alternate Pencil Pennant Percent Phone Phone Slash Phone Square Phone Volume Pills plane Alternate Plane play Play Circle Plug plus Plus Circle Plus Hexagon Plus Octagon Plus Square Podcast Poo Portrait Pound Sign Power Off Prescription Bottle Prescription Bottle Alternate print Procedures Puzzle Piece qrcode Question Question Circle Question Square Quidditch quote-left quote-right Racquet random Landscape Rectangle Portrait Rectangle Wide Rectangle Recycle Redo Alternate Redo Registered Trademark Repeat Repeat 1 Alternate Repeat 1 Alternate Repeat Reply reply-all Retweet Alternate Retweet road rocket rss RSS Square Ruble Sign Indian Rupee Sign Save Scanner Scanner Keyboard Scanner Touchscreen Scrubber Search Search Minus Search Plus Server Share Share All Alternate Share Alternate Share Square Share Square Shekel Sign shield Alternate Shield shield Ship Shipping Fast Shipping Timed Shopping Bag Shopping Basket shopping-cart Shower Shuttlecock Sign In Alternate Sign In Sign Language Sign Out Alternate Sign Out signal Sitemap Horizontal Sliders Square Horizontal Sliders Vertical Sliders Square Vertical Sliders Smile Smoking Snowflake Sort Sort Alpha Down Sort Alpha Up Sort Amount Down Sort Amount Up Sort Down (Descending) Sort Numeric Down Sort Numeric Up Sort Up (Ascending) Space Shuttle Spade Spinner Spinner Third Square Square Full Star Exclamation Star star-half step-backward step-forward Stethoscope Sticky Note stop Stop Circle Stopwatch Street View Strikethrough subscript Subway Suitcase Sun superscript Sync Alternate Sync Syringe table Table Tennis tablet Alternate Tablet Tablet Android Alternate Tablet Android Rugged Tablet Tablets Tachometer Alternate Tachometer tag tags Tasks Taxi Tennis Ball Terminal text-height text-width th th-large th-list Thermometer Thermometer Empty Thermometer Full Thermometer 1/2 Full Thermometer 1/4 Full Thermometer 3/4 Full thumbs-down thumbs-up Thumbtack Ticket Alternate Ticket Times Times Circle Times Hexagon Times Octagon Times Square tint Toggle Off Toggle On Trademark Train Transgender Alternate Transgender Trash Alternate Trash Tree Tree Alternate Triangle trophy Alternate Trophy truck TTY Television Retro Televison Umbrella Underline Undo Alternate Undo Universal Access University unlink unlock Alternate Unlock Upload US Dollar Circle US Dollar Square User Alternate User User Circle user-md Add User User Secret Remove User Users Utensil Fork Utensil Knife Utensil Spoon Utensils Alternate Utensils Venus Venus Double Venus Mars Vial Vials Video Volleyball Ball volume-down volume-mute volume-off volume-up Warehouse Warehouse Alternate Watch Weight Wheelchair Whistle WiFi Window Alternate Window Window Close Window Maximize Window Minimize Window Restore Won Sign Wrench X-Ray Yen Sign 500px Accessible Icon Accusoft App.net Adversal affiliatetheme Algolia Amazon Amazon Pay Amilia Android AngelList Angry Creative Angular App Store iOS App Store Apper Systems AB Apple Apple Pay Asymmetrik, Ltd. Audible Autoprefixer avianex Aviato Amazon Web Services (AWS) Bandcamp Behance Behance Square BIMobject Bitbucket Bitcoin Bity Font Awesome Black Tie BlackBerry Blogger Blogger B Bluetooth Bluetooth BTC Büromöbel-Experte GmbH & Co. KG. BuySellAds Amazon Pay Credit Card American Express Credit Card Apple Pay Credit Card Diner's Club Credit Card Discover Credit Card JCB Credit Card MasterCard Credit Card Paypal Credit Card Stripe Credit Card Visa Credit Card Centercode Chrome cloudscale.ch Cloudsmith cloudversify Codepen Codie Pie Connect Develop Contao cPanel Creative Commons CSS 3 Logo Alternate CSS3 Logo Cuttlefish Dungeons & Dragons DashCube Delicious Logo deploy.dog Deskpro deviantART Digg Logo Digital Ocean Discord Discourse DocHub Docker Draft2digital Dribbble Dribbble Square Dropbox Drupal Logo Dyalog Earlybirds Edge Browser Elementor Ember Galactic Empire Envira Gallery Erlang Ethereum Etsy ExpeditedSSL Facebook Facebook F Facebook Messenger Facebook Square Firefox First Order firstdraft Flickr Flipboard Fly Font Awesome Alternate Font Awesome Font Awesome Flag Fonticons Fonticons Fi Fort Awesome Alternate Fort Awesome Forumbee Foursquare Free Code Camp FreeBSD Get Pocket GG Currency GG Currency Circle Git Git Square GitHub Alternate GitHub GitHub Square GitKraken GitLab Gitter Glide Glide G Gofore Goodreads Goodreads G Google Logo Google Drive Google Play Google Plus Google Plus G Google Plus Square Google Wallet Gratipay (Gittip) Grav Gripfire, Inc. Grunt Gulp Hacker News Hacker News Square Hips HireAHelper Hooli Hotjar Houzz HTML 5 Logo HubSpot IMDB Instagram Internet-explorer ioxhost iTunes Itunes Note Jenkis Joget Joomla Logo JavaScript (JS) JavaScript (JS) Square jsFiddle KeyCDN Kickstarter Kickstarter K KORVUE Laravel last.fm last.fm Square Leanpub Less Line LinkedIn LinkedIn In Linode Linux lyft Magento MaxCDN MedApps Medium Medium M MRT Meetup Microsoft Mix Mixcloud Mizuni MODX Monero Napster Nintendo Switch Node.js Node.js JS npm NS8 Nutritionix Odnoklassniki Odnoklassniki Square OpenCart OpenID Opera Optin Monster Open Source Initiative page4 Corporation Pagelines Palfed Patreon Paypal Periscope Phabricator Phoenix Framework PHP Pied Piper Logo Alternate Pied Piper Logo Pied Piper PP Logo (Old) Pinterest Pinterest P Pinterest Square PlayStation Product Hunt Pushed Python QQ QuinScape Quora Ravelry React Rebel Alliance red river reddit Logo reddit Alien reddit Square Rendact Renren replyd Resolving Rocket.Chat Rockrms Safari Sass SCHLIX Scribd Searchengin Sellcast Sellsy Servicestack Shirts in Bulk SimplyBuilt SISTRIX skyatlas Skype Slack Logo Slack Hashtag Slideshare Snapchat Snapchat Ghost Snapchat Square SoundCloud Speakap Spotify Stack Exchange Stack Overflow StayLinked Steam Steam Square Steam Symbol Sticker Mule Strava Stripe Stripe S Studio Vinari StumbleUpon Logo StumbleUpon Circle Superpowers Supple Telegram Telegram Plane Tencent Weibo ThemeIsle Trello TripAdvisor Tumblr Tumblr Square Twitch Twitter Twitter Square Typo3 Uber UIkit Uniregistry Untappd USB us-Sunnah Foundation Vaadin Viacoin Viadeo Viadeo Square Viber Vimeo Vimeo Square Vimeo Vine VK VNV Vue.js Weibo Weixin (WeChat) What's App What's App Square WHMCS Wikipedia W Windows WordPress Logo Wordpress Simple WPBeginner WPExplorer WPForms Xbox Xing Xing Square Y Combinator Yahoo Logo Yandex Yandex International Yelp Yoast YouTube YouTube Square