Optimizely Website Framework

Vår prisbelönta best practise. Din accelerator!
Vill ni snabbt, tryggt och kostnadseffektivt lägga grunden för er nya webbplats, portal eller e-handel? En grund som är säker, skalbar och bygger på alla våra prisbelönta tillämpningar som vi skapat åt ledande svenska företag?
Optimizely Website Framework, en kraftfull grund för din webbplats

Optimizely Website Framework, en kraftfull grund för din webbplats

Ninetechs Website Framework är resultatet av mer än 15 års branschledande design, innovation och utveckling av webbplatser och portaler byggda på Optimizely Content Cloud. Det är inte en färdig lösning, produkt eller tjänst. Det är ett ramverk fyllt av kod- och erfarenhetsmässig best practise som ni sedan kan designa och utveckla er unika lösning kring.

Vårt Website Framework är alltså ingen färdig lösning som är redo att driftsättas. Se det som grunden och stommen till ert hus. Det tunga, men väldigt viktiga och komplexa, förarbetet är gjort samma stund som vi implementerar ditt Website Framework.

Vad köper jag med Website Framework?

 • Se det som en initial investering som spar er mycket tid och kostnad jämfört med att bygga upp allt från grunden
 • Ni köper rättigheten till ramverket via en engångskostnad och äger därefter kodbasen. Vi designar och utvecklar sedan er unika webbplats, portal eller e-handel med utgångspunkt från ert ramverk
 • Eftersom ni äger koden kan ni i framtiden välja att vidareutveckla den hur ni vill, med eller utan Ninetechs hjälp

Vad innehåller Ninetechs Website Framework?

 • En best practise arkitektur kring hur Optimizely Content Cloud sätts upp
 • Ett antal sidtyper och innehållsblock som är vanligt förekommande på alla typer av webbplatser, portaler och e-handelslösningar
 • En navigeringsstruktur och förädlad sajtsök som följer UX-mässig best practise
 • Cookiehantering via Cookiebot som uppfyller globala lagkrav
 • Tillgänglighets- och prestandaoptimerad frontendkod (minst 80 av 100 i Page Speed Insights)
 • Vårt seniorteam! Implementeringen av ert Website Framework görs alltid av två seniora konsulter (frontend- resp. backendutvecklare)

Vad är det inte?

 • Det är som sagt ingen färdig lösning, produkt eller tjänst. Därmed finns inga framtida kostnader eller bindning för er licensmässigt. Ni äger koden från Optimizely Website Framework på samma sätt som ni äger den kod som vi utvecklar unikt för er i enlighet med IT & Telekomföretagens ”Allmänna bestämmelser IT-tjänster 2016”. Väldigt okrångligt!
 • Eftersom det inte är en färdig lösning, produkt eller tjänst så medföljer heller inga garantier eller framtida kostnadsfria uppdateringar av själva ramverket. När er webbplats, portal eller e-handel är lanserad och acceptansgodkänd av er så görs ingen skillnad mellan ramverkets kod och er kundunika kod. Det är del av samma helhet. Vi erbjuder självklart kontinuerlig vidareutveckling, underhåll och support av er webblösning. Detta regleras då via separata avtal.
Vill du veta mer om Optimizely Website Framework?

Hör av dig så inleder vi en kravlös dialog.

Jonas Aronsson VD/ CEO +46730775611 jonas.aronsson@ninetech.com
Nyfiken på hur det är att jobba med utveckling på Ninetech?

Läs gärna mer på vår karriärsida.

Klicka på mig