Två certifierade experimenteringsspecialister på Ninetech

Våra certifierade experimenteringsspecialister, Victoria Lindblom, webbanalytiker och Robin Hansson, webb- och systemutvecklare.
Publicerad 5 oktober 2023

Två av våra medarbetare är nu certifierade experimenteringsspecialister vilket innebär ökade möjligheter för våra kunder.

För en vecka sedan (30 september 2023) stängde Google ner sitt A/B-testningsverktyg Google Optimize. Ett av de verktyg som Google rekommenderat som ersättare är Optimizely Web Experimentation.

Till skillnad från Google Optimize har Optimizely Web Experimentation, som funnits i över tio år, en bredare och mer etablerad uppsättning funktioner. Web Experimentation är en del av Optimizely Digital Experience Platform (DXP) möjliggör för företag att orkestrera, monetarisera och experimentera med sina webbplatser och appar.

För att maximera nyttan av Optimizely DXP har vi nu två certifierade specialister inom web experimentation –Victoria Lindblom och Robin Hansson. Victoria är certifierad Experimentation Strategist och Robin är certifierad Experimentation Web Platform Expert.

Missade du vårt webinar om experimentering?

”Från magkänsla till datadriven innovation – kraften i digital experimentering” – ett webinar som hölls av Victoria tillsammans med Mårten Bokedal, marknadschef på Optimizely.

Kontakta Björn Johannessen för att ta del av webinarinspelningen.