Global aktör väljer Ninetech

Publicerad 19 september 2023

Mycronic -som utvecklar och levererar produktionsutrustning för elektronikindustrin – har valt Ninetech (en del av CombinedX) som ny digital partner. Tillsammans ska vi vidareutveckla Mycronics globala digitala närvaro där mycronic.com är ett centralt nav för att attrahera nya kunder, men också för att möta behoven från existerande kunder och andra intressenter.

Vilket fascinerande bolag Mycronic är! Världsledande ingenjörsanda som är förutsättningen för bland annat de skärmar och displayer som vi alla använder varje dag. Det ska bli väldigt intressant att få vara med på resan och bidra med våra erfarenheter och expertis inom digital utveckling.

Jonas Aronsson, VD på Ninetech

Mycronic är ett svenskt högteknologiskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produktionsutrustning med höga krav på precision och flexibilitet för elektronikindustrin. Mycronics divisioner och dotterbolag finns bland annat i länder som Kina, USA, Frankrike och Japan. Totalt sysselsätter man över 2000 personer och har över 5500 kunder.

Mycronic.com bygger på Optimizely Content Cloud och kommer utgöra ett viktigt nav i mötet med kunder, nya medarbetare, media och investerare. Ninetechs uppdrag består av både support, förvaltning, nyutveckling och rådgivning. Från strategi och design, till lösningsarkitektur, utveckling och optimering.

Webben är en av våra viktigaste kanaler för att kommunicera med våra kunder, för att beskriva våra olika produktområden och för att berätta vad vi står för som svenskt bolag med global räckvidd. Ninetech känns som en kreativ och kompetent samarbetspartner för att ta de nästa stegen med Mycronic.com.

Elisa Weidlertz, Director Corporate Communications på Mycronic