Optimizely Content Cloud är en ledande plattform för webbpublicering och marknadsföring. Vi vågar kalla oss experter på denna plattform och har under 15 års tid levererat prisbelönta webb- och e-handelslösningar med Content Cloud som motor. Hösten 2023 blev vi utsedda till ”Customer Choice Partner of the Year” i Norden.

Bra innehåll i flera kanaler med Optimizely Content Cloud

Ninetech och Optimizely (tidigare känt som EpiServer) har ett starkt partnerskap. Med Skistar och Smålandsvillan har vi vunnit flera priser. Content Cloud är plattformen som skapar vinnande innehåll.


Optimizely

Fördelar med Optimizely Content Cloud:

  • Skapa lockande upplevelser​. Redaktörer kan använda sin kreativitet och enkelt skapa relevant innehåll.

  • Skapa en gång, publicera överallt. Content Cloud är innehållsplattformen som förbättrar dina digitala upplevelser.

  • Leverera innehåll i flera kanaler. Hantera innehåll med hjälp av en headless-modell eller genom Optimizelys globala nätverk .

Starka argument för Content Cloud

Om du står inför ett strategiskt plattformsbeslut där du inte är låst av interna teknikdirektiv eller annat som kan begränsa dina möjligheter, så ska du tveklöst Optimizelys innehållsplattform.

  • Content Cloud är den vanligaste CMS-plattformen bland stora svenska företag. Optimizely har förtjänat sin plats på toppen genom att ta sina kunders önskemål i beaktande, analysera trender och framtida behov och låta det ligga till grunden för plattformens kontinuerliga utveckling. Det syns i Gartners och Forresters årliga kartläggningar där Optimizely hamnar i topp.
  • I portföljen finns även Commerce Cloud för de bolag som vill ha en plattform för sin e-handel. I samband med förvärvet av Optimizely – ursprungligen en plattform för personalisering, analys och experimentering – erbjuds en omfattande helhetslösning för digital marknadsföring, e-handel och analys. Hela sviten går under benämningen Digital Experience Cloud (DXC).

I Ninetechs kärnerbjudande har Content Cloud en självklar plats och vid rätt behovsbild är även de andra delarna som berör e-handel och analys aktuella.

 

Varför Ninetech?

Vi har mer än 15 års erfarenhet av lyckade leveranser, från varumärkessajter och kommunala webbplatser till leadsgenererande webbplatser, kundportaler, Mina Sidor-koncept och stora e-handelssajter.

Vi har ingen typleverans som vi specialiserat oss kring, utan har istället fokuserat på hur rätt delar av Content Cloud kan möta våra kunders unika behov.

Det innebär inte att vi uppfinner hjulet i varje nytt projekt. Med vår erfarenhet kan du räkna med hög kvalitet och effektivitet. Vi följer den best practise som 15 års erfarenhet  och lärdomar från plattformen har skapat.


Använd vårt Optimizely Website Framework

Vi har utvecklat ett ramverk som vi kallar Optimizely Website Framework som är en kodbas fullmatad med de best practises som vi samlat på oss. Genom att göra en initial investering i vårt ramverk kan ni snabbt och kostnadseffektivt etablera en stabil och skalbar grund så att vi sedan kan fokusera på era unika features.

Relaterat innehåll

Kunder som är nöjda med Content Cloud

Vill du prata Content Cloud?

Kontakta Jonas som varit med i över 20 kundprojekt på denna plattform.

Jonas Aronsson VD/ CEO +46730775611 jonas.aronsson@ninetech.com
Eller läs mer på Optimizelys webbplats

Där kan du även boka demos, komma i kontakt med deras säljare och se många referenscase.

Till optimizely.se