Vi har hjälpt flera branschledande företag att införa inriver PIM, som är en kraftfull och flexibel plattform för att effektivt hantera produktinformation och göra den tillgänglig i alla kanaler ut mot era kunder.

Skapa konkurrensfördelar med din produktinformation

Vi har stor erfarenhet av att PIM-system, både i rådgivningsfasen och i själva införandet. PIM-systemet är ett viktigt nav i våra kunders digitala affär.

InRiver logotyp 2022


  • Ninetech har erfarna PIM-konsulter med expertis inom process, modellering och implementering.

  • Vi hjälper både företag som vill implementera inriver PIM (iPMC) och de som vill uppgradera från on premise till iPMC.
  • Vi har bland annat hjälpt SkiStar, Würth, Obos Sverige, Morakniv och Vedum Kök & Bad med deras PIM-implementeringar.

Välj rätt PIM-system

Förmågan att erbjuda rätt produktinformation vid rätt tillfälle är helt avgörande för att lyckas med marknadsföring och försäljning. Där det förr i tiden räckte att tryckeriet fick rätt en gång om året när den stora produktkatalogen skulle tryckas så måste företag idag exponera sina produkter i många kanaler, både analoga och digitala, och med ständiga uppdateringar beträffande pris, fakta, bilder etc.

Ju fler produkter du har och ju fler sälj- och marknadskanaler du har, desto viktigare blir det att skapa en effektiv och kvalitativ process för att ha ordning på produktinformationen och att effektivt kunna uppdatera och berika produkterna med ny information. Utan ett PIM-system blir det snabbt en ohållbar situation.

 

Varför inRiver PIM?

Vi har erfarenhet av flera olika PIM-system men arbetar allra mest aktivt med inRivers PIM-plattform då vi anser att den är mest komplett. Genom åren har vi hjälpt flera ledande företag i en rad olika branscher att få ordning på sin produktinformation, däribland Wurth, SkiStar, Vedum Kök & Bad och Dormy Golf & Fashion.

inRiver är en kraftfull plattform för att bygga upp en flexibel produktmodell, skapa effektiva arbetsflöden och kunna hantera många olika ”providers” – interna och externa – som är med och bidrar till att berika produkten med aktuell information. inRiver PIM har också flera så kallade ”connectorer” och API:er för att kunna integrera PIM-systemet med affärssystem, CMS-system och e-handel.

 

Utbildning i inRiver PIM

inRiver PIM utbildning

 

Ninetech – en erfaren och trygg partner av PIM-system

  • Vi har en tydlig arbetsmodell för att införa ett PIM-system. Från inledande behovsanalys via modellering av produktstruktur till införande, integration och berikning.
  • Vi har erfarenhet från retail- och sällanköpsektorn och kan lotsa dig förbi fallgropar.
  • Vi involverar inRiver i arbetet så att deras personal kan bidra med produktexpertis och goda råd.
  • Vi tar fullt ansvar för att utbilda er organisation samt förvalta och optimera ert PIM-system när det väl är på plats.
Välj rätt PIM-system, från inRiver
Relaterat innehåll

Mer läsning kring inriver PIM

Nyfiken på inrivers plattform?

Kontakta Marianne så kan hon berätta mer.

Marianne Danielsson Key account manager +46706107672 marianne.danielsson@ninetech.com
Eller besök inriver.se

Är hittar du allt om deras plattform, plugins och hur du kan maximera din affär med hjälp av en PIM-strategi.

Till inriver.se