Ta hand om dina digitala investeringar

Att utveckla nya digitala tjänster är viktigt. Att sedan ta hand om dem, förvalta och förädla dem är ännu viktigare. Så att ni – och era kunder – får maximal nytta av era digitala investeringar.

Care & Energize

Under närmare 20 år har vi hjälpt ledande svenska varumärken att optimera sin digitala närvaro och hålla deras plattformar vitala. Vi älskar utveckling av nya lösningar, men vet att det är efter lansering som det allra viktigaste arbetet börjar. Med Ninetech Care och Ninetech Energize kan vi hjälpa er att optimera er digitala närvaro.

Ninetech Care

I vårt koncept Ninetech Care ingår systemunderhåll, förvaltning och support med SLA. Som kund kan du välja alla, eller delar av vårt Care-upplägg. Vi har mångårig erfarenhet och en tydlig modell för att ta hand om affärskritiska digitala plattformar.

  • Systemunderhåll: Via ett metodiskt systemunderhåll säkerställer vi att gränssnitt, applikationer, integrationer, prestanda etc. fortsätter att fungera och må bra. Se det lite som den obligatoriska servicen på din bil. Inte alltid den roligaste kostnaden, men avgörande för att din digitala motor ska fortsätta fungera över tid.

  • Förvaltning: Via en förplanerad månatlig förvaltning kan vi i två- eller treveckorssprintar utveckla och lansera förbättringar. Till exempel ny eller förändrad funktionalitet. Förvaltningsbudgeten är skalbar och anpassas utifrån era behov. Hos oss har ni alltid ett långsiktigt förvaltningsteam, lett av en förvaltningsledare, som jobbar med era digitala plattformar.

  • Support med SLA: Vissa digitala applikationer och plattformar är mer affärskritiska än andra. Därför kan det ibland vara nödvändigt att ha dedikerad support från Ninetech och med garanterade responstider (SLA). Vi erbjuder SLA med responstider från 1 timme och uppåt. Och vi kan täcka in veckans alla dagar om det behövs.

Ninetech Energize

Vårt koncept Ninetech Energize handlar om hur vi optimerar er digitala närvaro, för er affär och för era kunder/användare. Det kan handla om att växa (alla pratar Growth just nu), men det kan också handla om effektivisering, förhöjd kundupplevelse eller andra kvalitetshöjande dimensioner.

  • Nå din målgrupp via SEO och SEM. Vi har arbetat med sökordsoptimering och annonsering åt stora svenska varumärken sedan tidigt 2000-tal. Tillsammans har vi nått enastående framgångar med att öka den kvalitativa trafiken till våra kunders webbplatser i en rad konkurrensutsatta branscher. Vi vet att nyckeln till framgång är noggranhet, kreativitet och uthållighet. Vi etablerar ett nuläge med hjälp av konkurrent- och nyckelordsanalyser, rankingrapporter och målgruppsanalyser. Sedan väljer vi rätt strategi och taktik för er.

  • Analysera och förstå din målgrupp med hjälp av Google Analytics och HotJar. Med rätt mätning av kvalitativ och kvantitativ användardata kan vi bättre förstå hur era digitala lösningar presterar och var det finns förbättringspotential ur ett affärs- och kundperspektiv. Insikterna vi får från Google Analytics och HotJar presenteras självklart i tydliga rapporter. Men ännu viktigare: det resulterar i konkreta förbättringsförslag.

  • Personalisering och A/B-testning. Baserat på insikterna av hur era målgrupper agerar kan vi skapa personalisering och automatisering, till exempel på er webbplats, vilket finns inbyggt i bland annat Optimizely Content Cloud. Ibland vill vi testa olika koncept för att avgöra vilket som fungerar allra bäst för er målgrupp. Där är A/B-testning en mycket bra metod.

  • Skapa innehåll som engagerar. Med hjälp av våra marknadskommunikatörer, designers och webbstrateger kan vi avlasta er marknadsavdelning och se till att både redaktionellt innehåll, produktinformation och digital annonsering produceras effektivt och med hög kvalitet.
I behov av förvaltning & optimering?

Jonas berättar gärna mer om våra koncept Care och Energize.

Jonas Aronsson VD/ CEO +46730775611 jonas.aronsson@ninetech.com
Se hur vi optimerade Mascus synlighet

Så att de nått topplaceringar på en stort antal affärskritiska nyckelord i Googles sök.

Läs mer