Ninetech Energize

Ninetech Energize är vårt koncept för att utveckla er digitala närvaro. Energize ger er ett komplett digitalt team, eller utvalda experter, för att skapa en branschledande närvaro online. Vi guidar er genom processen att skapa en långsiktig, hållbar optimering av både affärs- och kundupplevelsen. I över 20 år har vi hjälpt börsnoterade bolag, start ups och offentliga aktörer att bli ännu bättre. Får vi förmånen att hjälpa er?

Vi vässar din digitala närvaro.

Inom teamet erbjuder vi specialistkompetens från strateger, marknadskommunikatörer, webbanalytiker, konverterings- och SEO-specialister (som dessutom backas av grymma utvecklare, UX- och UI-designers med flera). Tillsammans kan vi öka er digitala närvaro och skapa bäst i branschen-lösningar för era kund-, sälj- och marknadsprocesser. Vårt mål är självklart: att ni ska bli bäst i er bransch när det gäller digital närvaro.

Vi ser över era konton, gör en nuläges-analys och skräddarsyr en Business Energize Plan – som vi arbetar löpande med på månadsbasis med regelbunden uppföljning, analys och förbättring.

Före köpetresanhusbyggeteventet

Vi hjälper er att attrahera besökare och skapa medvetenhet om ert varumärke. Många gånger med utgångspunkt i långsiktigt och strategiskt SEM- och SEO-arbete. Fokus ligger på de platser era kunder finns, men vi hjälper er också att sätta upp fler- och nya kanaler för att nå din specifika målgrupp.

Under köpetresanhusbyggeteventet

Få ert varumärke att engagera, inspirera och konvertera med hjälp av träffsäkert innehåll, konverteringsoptimering och A/B-testning. Vilket content fångar er målgrupp, vilka call to actions passar innehållet bäst och vilken knappfärg hjälper er att konvertera?

Efter köpetresanhusbyggeteventet

Få ambassadörer, bygg varumärkeslojalitet och följ upp kundresan och interaktionerna genom bland annat fördjupad webbanalys, optimering och retargeting. Utifrån analyserna kommer vi löpande ge er rekommendationer och arbeta aktivt för att maximera er ROI.

Hitta er digitala edge.

Det kan handla om att växa, men det kan också handla om effektivisering, förhöjd kundupplevelse eller andra kvalitetshöjande dimensioner. Vårt koncept Ninetech Energize handlar om att optimera er digitala närvaro – för er affär, för era kunder/användare och för att ni ska bli bäst i er nisch. Vi kan hjälpa er genom:

  • Webbanalys
  • Digital marknadsföring
  • Marknadskommunikation
  • SEO
  • Digitalt content
  • Konverteringsoptimering
  • Mediestrategi
  • Nyhetsbrev
Med vår långa erfarenhet och djupa kunskap ser vi till att ni får den bästa möjliga användarupplevelsen – i alla era digitala kanaler! – Björn, Head of Energize

Våra vänner

Vi arbetar tillsammans med våra kunder (som vi kallar vänner) för att skapa starka användarupplevelser och affärsresultat. För oss är det viktigt att vara trovärdiga i vårt arbete, därför jobbar vi aldrig med era direkta konkurrenter. Våra kunder finns i en mängd olika branscher, men vi arbetar bara med en ledande aktör i varje marknadssegment.

SkiStar – Webbanalys & SEO

Optimering och anpassning utifrån kundbehov har gjort att SkiStar.com är en effektiv och konverterande bokningssajt för SkiStars alla destinationer.

World of Volvo – Content, strategi & SEM

Content och strategier skapade för att attrahera, tillsammans med ett inlett SEM-arbete har gjort World of Volvo till en attraktiv plats trots att de inte öppnat.

Attentec – marknadskommunikatör

Med helhetskonceptet inom kommunikation har Attentec kunnat bibehålla sin marknadsposition och nå ut med sitt budskap utan egen marknadsavdelning.

temp-mascus

Mascus – SEO

Tillsammans med Mascus har vi använt all den senioritet inom SEO som krävs för att skapa hållbara topplaceringar i Googles organiska träfflista på hundratals sökord.

Smålandsvillan – konverteringsoptimering

Smålandsvillan har sedan lanseringen förstärkt sin position på marknaden genom koverteringoptimering och framåt är det fullt fokus på att fortsätta satsa digitalt.

Tillsammans gör vi bra saker.

Vi vänder oss till er som söker en långsiktig partner för att optimera den digitala affären. Ni som vill vara bäst i er bransch och som därför ser vass digital närvaro lika viktigt som spännande, med hållbarhet högt upp på agendan. Vi gillar schyssta bolag och organisationer som bryr sig om sin omgivning.

Vi kan boosta energin i din digitala närvaro!

Hör av dig så tar vi ett snack.

Björn Johannessen Head of Energize +46722150185 bjorn.johannessen@ninetech.com
Se hur vi optimerar Mascus synlighet

Så att de når topplaceringar på en stort antal affärskritiska nyckelord i Googles sök

Läs mer