Ledande plattformar

Vi arbetar med teknikplattformar som rankas högt av både Forrester och Gartner. Plattformar som främst levereras som SaaS-tjänster och som utgör basen för framgångsrik digitalisering.

Vägen mot bästa lösningen

Skräddarsytt & best of breed

Kombinera kraften hos ledande plattformar med skräddarsydda, smarta lösningar som ger er edge i förhållande till era konkurrenter. Att vara branschledare och erbjuda den bästa kundupplevelsen kräver uthållighet, mod och nyfikenhet.

InRiver logotyp 2022
Optimizely
Azure

Läs mer om våra favoritplattformar

Microsoft Azure

Ninetech och Microsoft har ett starkt partnerskap. Microsoft Azure är den plattform för molntjänster som Ninetech i huvudsak använder för applikationsutveckling och drift i molnet.

inRiver PIM

Ninetech har stor erfarenhet av att implementera inRiver PIM, både i rådgivningsfasen och i själva införandet. PIM-systemet är ett viktigt nav i våra kunders digitala affär men det kräver rätt digital partner för att maximera effekten av ett införande

Optimizely Content Cloud

Optimizely Content Cloud är en ledande plattform för webbpublicering och marknadsföring. Vi har levererat prisbelönta digitala lösningar på denna plattform i 15 år.

Google Marketing Platform

Google Marketing Platform är en komplett samling verktyg för dig som jobbar med digital kommunikation, optimering och insiktsdriven analys

Dynamics 365 CRM

Microsoft Dynamics 365 CRM är en molnbaserad plattform som hjälper dig att jobba smart med din kund- och affärsdata. Få en djupare förståelse för ditt företag och dina kunder. Vi hjälper dig hela vägen, från behovsanalys till implementering.

Vill du veta mer?

Prata med vår CTO Fredrik kring vår syn på plattformar, arkitektur etc.

Fredrik Nyman CTO +46704613961 fredrik.nyman@ninetech.com
Vår filosofi kring teknik & arkitektur

Vi gillar micro services-konceptet när vi utvecklar digitala lösningar.

Läs mer