Digitala upplevelser

Positiva kundupplevelser och konkret affärsnytta. Det är vår mission. Vi är experter på skräddarsydd digitalisering baserad på ledande teknikplattformar. Vårt fokus är att skapa ”bäst i branschen”-lösningar för era kund-, sälj- och marknadsprocesser.
Vårt DNA & kundlöfte

Vi gör bra saker tillsammans

Vi vänder oss till företag som söker en långsiktig partner för att utveckla den digitala affären. Företag som vill vara bäst i sin bransch och som därför ser digitalisering som något lika viktigt som spännande. Och så föredrar vi kunder med hållbarhet högt upp på sin agenda. Schyssta bolag och organisationer som bryr sig om sin omgivning.

Branschexklusivitet

Vi jobbar inte med era konkurrenter

Våra kunder återfinns i en stor rad olika branscher men vi arbetar bara med en ledande aktör i varje marknadssegment, aldrig flera. Vi vill utveckla er digitala edge och konkurrenskraft. Det kan vi inte göra med trovärdighet om vi även jobbar med direkta konkurrenter till er. Fullt rimligt, eller hur?

Specialisering

Områden där vi har extra stor erfarenhet

Vi använder ofta insikter och erfarenheter mellan branscher och kunder. En smart tillämpning inom resebranschen kan i en annan tappning bli succé för ett tillverkande företag. Det finns tre segment som vi har extra mycket erfarenhet inom. Vi kallar dem Special retail, Experience och X-platforms.

Special retail

Vi är experter på e-handel där det ställs speciella krav. Där en tradidionell webbshop inte räcker hela vägen för att lyckas.

————-

Referenser:
Wurth, Vedum, ToolPal, Smålandsvillan

Experience

Vi har stor erfarenhet av att digitalisera upplevelsesektorn. Event, turism, resor och på plats-upplevelser som skapar minnesvärda upplevelser.

————-

Referenser:
Skistar, Elmia, Viking Line, Volvo

X-platforms

Vi utvecklar ofta plattformar som är unika i sitt slag för att ge våra kunder exakt det stöd de behöver för att driva sin affär och möta sina kunder.

————-

Referenser:
Klarsynt, c)Optikk, SkiStar, OBOS

Behöver ni en digital dirigent?

Det finns många dimensioner att beakta när ni förflyttar er digitalt. Affärsmål, IT-system, er organisation och kundupplevelsen måste hänga ihop, eftersom alla delar påverkar varandra. Utan ett helhetsgrepp är risken att vackra visioner stannar vid fina ord. Välj en partner som kan hjälpa er med helheten. Vi kan kalla det en digital dirigent. Som hjälper er nå konkret nytta med era investeringar.

Vägen mot bästa lösningen

Skräddarsytt & best of breed

Kombinera kraften hos ledande plattformar med skräddarsydda, smarta lösningar som ger er edge i förhållande till era konkurrenter. Att vara branschledare och erbjuda den bästa kundupplevelsen kräver uthållighet, mod och nyfikenhet.

InRiver logotyp 2022
Azure
Optimizely
Gold Partner Microsoft

Strategi, design & teknik

Vi är en helhetspartner

Digitala affärsplattformar

Digitala affärsplattformar, som driver och utvecklar din marknadsposition och som ger mervärden för dina kunder. Det är vår passion och expertis. Ibland går det att kalla webbplats, kundportal eller e-handel. Ofta är det något större – en digital affärsplattform.

Vill du veta mer om digitala affärsplattformar?
Klicka på mig

Service design

För oss är Service design – eller tjänstedesign – en uppsättning etablerade metoder för att sätta användarupplevelsen i centrum och att designa tjänster som gör rätt sak, på rätt sätt, vid rätt tillfälle. Och det bästa av allt: ni och era kunder är starkt delaktiga i hela innovationsprocessen.

Vill du veta mer om hur vi arbetar med Service design?
Klicka på mig

Tjänstebaserad arkitektur

Vår syn på systemarkitektur och utveckling är inspirerad av ”micro service”-filosofin. Vi förespråkar en arkitektur som består av tydligt isolerade tjänster som knyts ihop till en fungerande helhet. Det skapar flexibilitet, skalbarhet och underlättar resan mot cloud, för de som vill dit. Till skillnad från att bygga ett system vars delar är sammanvävda (monolit) föredrar Ninetech att bygga lösningar i separata tjänster eller moduler.

Vill du veta mer om micro services?
Klicka på mig

Förvaltning & optimering

Ta hand om era digitala investeringar så att ni och era kunder får ut maximal nytta och glädje. Ninetech Care och Ninetech Energize är våra koncept för en vital och välmående digital närvaro.

Vill du veta mer om förvaltning & optimering?
Klicka på mig

Gamification & kundklubbar

Skicka rabattkoder eller bygga långsiktig värdeskapande lojalitet? Arbetet med att utforma en branschledande kundklubb innehåller flera dimensioner. Fråga SkiStar, som nu är uppe i närmare en miljon medlemmar i MySkiStar.

Vill du veta mer om kundlojalitet?
Klicka på mig
Vill du veta mer om oss som digital partner?

Hör av dig så tar vi ett snack.

Jonas Aronsson VD/ CEO +46730775611 jonas.aronsson@ninetech.com
Har du andra frågor eller är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Kontakta oss gärna via vårt formulär

Till formuläret